Т/р
|
Муаллифнинг ф.и.ш.*
|
Хорижий илмий журнал нашр этилган давлат номи
|
Илмий журнал номи
|
Илмий мақола номи
|
Нашр йили,
|
Электрон мақолаларнинг интернет манзили (гипер хавола)
|
1
|
2
|
3
|
4
|
5
|
6
|
7
|
1
|
Ражабов Мансур
|
USA
|
MOJ Food Processing & Technology
|
Planning the Experiment of Treated Melon Slices during
the Drying
|
2015
|
http://medcraveonline.com
|
2
|
Ражабов Мансур
|
Europa
|
International journal of Trend in Research
|
The Synthesis of Section of Glass Containing
Barium Oxide
|
2015
|
www.ijtrd.com
|
3
|
Ражабов Мансур
|
Europa
|
International journal of Trend in Research
|
On The Possibility Of Corrosion-Resistant
Materials Based Resin Gossypol And
Phosphoric Acid
|
2015
|
www.ijtrd.com
|
4
|
Ражабов Мансур
|
Europa
|
International journal of Trend in Research
|
Klinker brick through Low Grade Fusible loess Loam Uzbekistan
|
2015
|
www.ijtrd.com
|
5
|
Ражабов Мансур
|
Europa
|
International journal of Trend in Research
|
The divice for cutting the unbroken Plestic Bars
|
2016
|
www.ijtrd.com
|
6
|
Ражабов Мансур
|
Europa
|
International journal of Trend in Research
|
Investigation of the Influence Factors in the Process
of Osmotic Drying Melon
|
2016
|
www.ijtrd.com
|
7
|
Ражабов Мансур
|
Europa
|
International journal of Trend in Research
|
New Composite Structure for Modification of Rust
Metal Food Industry
|
2016
|
www.ijtrd.com
|
8
|
Ражабов Мансур
|
Europa
|
European Journal of Advances in Engineering and Technology
|
The Device for Cutting the Unbroken Plastic Bars
|
2016
|
www.ejaet.com
|
9
|
Ражабов Мансур
|
Europa
|
International journal of Trend in Research
|
Planning of Treated Melon Slices during the Drying
|
2016
|
www.ijtrd.com
|
10
|
Ибадуллаев Базар
|
Украина
|
iscience.in.ua
|
кимё фани мутахассисларини касбий копетентлигини
ривожлантириш ва дунё таълим структурасига
мослашиш
|
2016
|
ISCIENCE.IN.UA_
|
11
|
P.R.Sharipov, N.M.Ibragimova. D.Sh.Matchanova, Sh.K.Aitova
|
Россия
|
Ежемесечный международный научный журнал- Интерактивная наука №12. 2017 г. 161 ст.
|
The program defining the quantity of added ingredients in the meal.
|
2017
|
|
12
|
, Курамбаев Шерзод Раимберганович, ва бошқалар
|
Россия
|
Рубрика: Технические науки Опубликовано в Молодой учёный №2 (106) январь-2 2016 г. Дата публикации: 19.01.2016
|
Влияние параметров режущего элемента на процесс резки мыла
|
2017
|
https://moluch.ru/archive/106/25076/
|
13
|
Курамбоев Ш.Р., Шарипов П.Р
|
Россия
|
Молодой учёный 2017 №17
|
Переработка отходов восточной сладости нават
|
2017
|
|
14
|
Шарипов П.Р., Иброгимова Н.М.
|
Россия
|
Журнал интерактивная наука
|
Программа, определяющая количество добавляемых ингридиентов в блюдо
|
2017
|
|
15
|
Эшчанова Азиза Карриевна
|
Украина
|
Актуальные вызовы современной химии
|
Физико-химические свойства индиго
|
2017 20-23 бет
|
isclence.in ua
|
16
|
Эшчанова Азиза Карриевна
|
Украина
|
Актуальные вызовы современной химии
|
Методы получение индиго
|
2017 18-20 бет
|
isclence.in ua
|
17
|
Балтаев У.С.,Ачилова С.С
|
Россия
|
Журнал "Молодой учёный"
|
K Вопросу Предотвращения окисления растительных масел
|
2017
|
https://moluch.ru/archive/106/25076/
|