Texnika fanlari bo'yicha falsafa doktori (PhD) ...
2024-05-28URGANCH DAVLAT UNIVERSITETI
OZIQ-OVQAT TEXNOLOGIYASI kafedrasi o'qituvchisi
SHAMURATOV SANJARBEK XUSINBAY O'G'LI
Batafsil
Texnika fanlari bo'yicha falsafa doktori (PhD) ...
2024-05-28URGANCH DAVLAT UNIVERSITETI
OZIQ-OVQAT TEXNOLOGIYASI kafedrasi o'qituvchisi
SHAMURATOV SANJARBEK XUSINBAY O'G'LI
Batafsil
Texnika fanlari falsafa (PhD) doktori ...
2024-06-15URGANCH DAVLAT UNIVERSITETI
OZIQ-OVQAT TEXNOLOGIYASI kafedrasi o'qituvchisi
SAMANDAROV ABRORBEK ISLOMBOYEVICH
&la...
BatafsilUmmumiy (urdu) qiymati -61000 evro bo‘lgan Kopengagen universiteti bilan oziq-ovqat texnologiyasi kafedrasi o‘rtasida o‘zar...
Batafsil*Loyiha raqami: 101083216
* Loyiha nomi: oziq-ovqat fanlari va texnologiyalari bo'yicha o'zbekistonlik olimlar uchun Yevropa Jaho...
BatafsilTexnika fanlari falsafa (PhD) doktori ...
2021-12-02URGANCH DAVLAT UNIVERSITETI
OZIQ-OVQAT TEXNOLOGIYASI kafedrasi o’qituvchisi
ACHILOVA SANOBAR SOBIROVNANI
«...
BatafsilYevropa Ittifoqi tomonidan moliyalashtirilgan “ECAMPUZ - ERASMUS-EDU...
Oʻzbekistonning 5 ta oliy oʻquv yurti – Oʻzbekiston Milliy universiteti, Toshkent kimyo-texnologiya instituti, Buxoro muhandislik-texnologiya...
Read MoreOziq-ovqat texnologiyasi kafedrasi ilmiy yo’nalishi
Mavjud oziq-ovqat mahsulotlari ishlab chiqish texnologiyalarini takomillashtirish hamda yangi texnologiyalarni yaratish va oziq-ovqat xavfsizligini saqlash
Oziq-ovqat texnologiyasi kafedrasi professor o’qituvchilari tomonidan chet el jurnallarida chop qilingan maqolalar
Т/р |
Муаллифнинг ф.и.ш.* |
Хорижий илмий журнал нашр этилган давлат номи |
Илмий журнал номи |
Илмий мақола номи |
Нашр йили, |
Электрон мақолаларнинг интернет манзили (гипер хавола) |
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
1 |
Ражабов Мансур |
USA |
MOJ Food Processing & Technology |
Planning the Experiment of Treated Melon Slices during the Drying
|
2015 |
http://medcraveonline.com |
2 |
Ражабов Мансур |
Europa |
International journal of Trend in Research |
The Synthesis of Section of Glass Containing Barium Oxide |
2015 |
www.ijtrd.com |
3 |
Ражабов Мансур |
Europa |
International journal of Trend in Research |
On The Possibility Of Corrosion-Resistant Materials Based Resin Gossypol And Phosphoric Acid
|
2015 |
www.ijtrd.com |
4 |
Ражабов Мансур |
Europa |
International journal of Trend in Research |
Klinker brick through Low Grade Fusible loess Loam Uzbekistan |
2015 |
www.ijtrd.com |
5 |
Ражабов Мансур |
Europa |
International journal of Trend in Research |
The divice for cutting the unbroken Plestic Bars |
2016 |
www.ijtrd.com |
6 |
Ражабов Мансур |
Europa |
International journal of Trend in Research |
Investigation of the Influence Factors in the Process of Osmotic Drying Melon
|
2016 |
www.ijtrd.com |
7 |
Ражабов Мансур |
Europa |
International journal of Trend in Research |
New Composite Structure for Modification of Rust Metal Food Industry |
2016 |
www.ijtrd.com |
8 |
Ражабов Мансур |
Europa |
European Journal of Advances in Engineering and Technology |
The Device for Cutting the Unbroken Plastic Bars
|
2016 |
www.ejaet.com |
9 |
Ражабов Мансур |
Europa |
International journal of Trend in Research |
Planning of Treated Melon Slices during the Drying |
2016 |
www.ijtrd.com |
10 |
Ибадуллаев Базар |
Украина |
iscience.in.ua |
кимё фани мутахассисларини касбий копетентлигини ривожлантириш ва дунё таълим структурасига мослашиш |
2016 |
ISCIENCE.IN.UA_ |
11 |
P.R.Sharipov, N.M.Ibragimova. D.Sh.Matchanova, Sh.K.Aitova |
Россия |
Ежемесечный международный научный журнал- Интерактивная наука №12. 2017 г. 161 ст. |
The program defining the quantity of added ingredients in the meal. |
2017 |
|
12 |
, Курамбаев Шерзод Раимберганович, ва бошқалар |
Россия |
Рубрика: Технические науки Опубликовано в Молодой учёный №2 (106) январь-2 2016 г. Дата публикации: 19.01.2016 |
Влияние параметров режущего элемента на процесс резки мыла |
2017 |
https://moluch.ru/archive/106/25076/ |
13 |
Курамбоев Ш.Р., Шарипов П.Р |
Россия |
Молодой учёный 2017 №17 |
Переработка отходов восточной сладости нават |
2017 |
|
14 |
Шарипов П.Р., Иброгимова Н.М. |
Россия |
Журнал интерактивная наука |
Программа, определяющая количество добавляемых ингридиентов в блюдо |
2017 |
|
15 |
Эшчанова Азиза Карриевна |
Украина |
Актуальные вызовы современной химии |
Физико-химические свойства индиго |
2017 20-23 бет |
isclence.in ua |
16 |
Эшчанова Азиза Карриевна |
Украина |
Актуальные вызовы современной химии |
Методы получение индиго |
2017 18-20 бет |
isclence.in ua |
17 |
Балтаев У.С.,Ачилова С.С |
Россия |
Журнал "Молодой учёный" |
K Вопросу Предотвращения окисления растительных масел |
2017 |
https://moluch.ru/archive/106/25076/ |
Oziq-ovqat texnologiyasi kafedrasi akademik hamkor universitetlar
№ |
Mamlakat |
Hamkorlar |
1 |
Italiya |
Padovo universiteti |
2 |
Portugalya |
Porto Universiteti |
3 |
Ispaniya |
Santander Universiteti |
4 |
O'zbekiston |
Ajiniyaz nomidagi Qaraqalpaq Davlat Universiteti |
5 |
O'zbekiston |
Toshkent Kimyo texnologiya inistituti |
6 |
|
|
Portugalyaning Porto universiteti professorlari Pedro Alexandrino Femandes, Maria Ramos 2018 yil noyabr oyida universitetimizga tashrif buyirib talabalarga Computetional Chemistry dasuri asosida amaliy mashg’ulotlar o’tishdi
Italiyaning Padovo Universiteti professori Paolo Sambo 16.02.2019-02.03.2019 kunlari talabalarga invitro usulida mahsulot yetishtirish boyicha nazariy va amaliy mashg’ulotlar olib bordi
El yurt umidi tanlovi ishtirokchilari
2019 yil oziq-ovqat texnilogiyasi kafedrasidan el-yurt umidi tanlovi birinchi bosqichida beshta o’qituvchi qatnashdi. Shundan ikkitasi el-yurt umidi tanlovi ikkinchi bosqichiga o’tdi va tanlov natijalariga ko’ra g’oliblikni qo’lga kiritdilar. Bular: Ro’zmetova Dildora, Latopov Baxodir.